AKTUELNO

Pop zvezda oduzima dah svojim izgledom!

Pevačica Nataša Bekvalac večeras je održala promociju spota za duetsku pesmu ''Iz daleka'' koju je snimila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. Dok je Nataša zablistala u beloj odevnoj kombinaciji, Rasta se nije pojavio na promociji, budući da je u Crnoj Gori, već je putem projektora pušten njegov govor.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Želim da se zahvalim svima koji su došli. Mene su spopali svi mogući problemi koje možete da zamislite... Ovo je jedan jako spontan spoj. Sve se desilo nekako prirodno, sve vreme mi je bilo strašno udobno i kako sam to radila ne izdaleka, nego vrlo izbliza - rekla je Nataša.

- Nataša nije komplikovanija od ostalih zvezda sa kojim sam sarađivao. O Nataši imam najlepše moguće mišljenje. Potpuno sam iznenađen njenom spremnošću... - poručio je Rasta.

Foto: Instagram.com

Atraktivna Nataša odlučila se za suvu eleganciju što je oduševilo prisutne. Nije zaigrala na kartu provokacije, dubokog dekoltea i šlica, a opet je izgledala i te kako izazovno i prefinjeno, a kako je toaleta jaako uska, malo koja žena bi se usudila da je ponese.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Uz haljinu je imala i neobične rukavice, a sudeći po fotografijama najveću podršku večeras su joj pružile sestre Dragana i Kristina, sa kojima je uskladila odevnu kombinaciju i boje.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: J. M. Đ. M.K.