AKTUELNO

U potpunosti se posvetila karijeri!

Sinoć je održana promocija nove pesme i spota Nataše Bekvalac i Stefana Đurića Raste. Rasta je bio sprečen da prisustvuje promociji, jer je bio u Crnoj Gori na nastupu, ali se javio se preko video-poziva i gosti su imali prilike da ga vide na video-bimu. Ovaj zanimljiv duet je oduševio sve prisutne i atmosfera je bila zaista fenomenalna. Nataša je ovom prilikom govorila za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Kako je došlo do saradnje sa Rastom?

Mi smo se upoznali pre nešto možda malo više od godinu i po dana. Tada je došlo do ideje o zajedničkoj saradnji, takoreći pesmi. On je preuzeo ulogu autora i prvi put kad smo se videli u studiju i kad smo preslušavali dve, tri melodije, u jednom momentu smo se samo pogledali, krenula je melodija pesme "Iz daleka" i odmah sam znala da je to to - navela je Nataša.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Tv Pink Printscreen

Na svom Instagram nalogu kada si najavila novu pesmu, navela si da si upoznala sva svoja lica. Koje lice si upoznala uz ovu saradnju, a da ga do sada nisi poznavala?

U principu ja sebe dobro poznajem, ali kad vidiš za stolom sva ta lica na jednom mestu, onda budem ponosna na sebe. Meni je u životu generalno jako zabavno, tako da ja sva svoja lica znam - odgovorika je novosadska barbika.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Takođe si navela u objavi da više nema straha. Da li zaista nema više straha i da li ova saradnja sa sobom donosi nešto novo u tvojoj karijeri i životu uopšte?

Generalno jeste, ovo je izlaz iz moje zone komfora, znala sam šta želim, samo kada iskoračim na taj način, onda postoji mogućnost za bilo kakav napredak i uspeh, a ja u stvari ka tome i stremim - rekla je Nataša.

Foto: Pink.rs

Odakle snaga za sve? Radila si, bila na moru, sada promocija nove pesme, koji je tvoj izvor energije?

Radila sam, bila sam na moru, iskoristila sam dnevne varijante da budem sa svojom decom, pa dok one spavaju onda sam pevala, tako da ni tada nisam odmarala. Ja sam jednostavno radoholičar, ja živim da bih radila i stvarala - navela je Bekvalčeva.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Delić atmosfere pogledajte u nastavku ovog teksta.

Video: TV Pink Printscreen

Autor: J.M.Đ.

#Nataša Bekvalac