AKTUELNO

Napao majku!

Uroš Ćertić višestruki učesnik rijalitija i kaskader, kako mediji pišu, privođen je pre nekoliko dana u policijsku stanicu. Njega je naime prijavila majka zbog nasilja u porodici.

Foto: Instagram.com/ukicertic011

"Ćertić je verbalno maltretirao i pretio majci u njenom stanu na Dorćolu zbog čega je preplašena žena pozvala policiju", rekao je izvor.

Ćertiću je određena hitna mera zabrane prilaska, dodaje naš izvor. Inače Ćertić je odranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju.

On je krajem septembra prošle godine u jednoj beogradskoj banci pretio pištoljem zaposlenima, a onda besan napustio banku.

Foto: Instagram.com/ukicertic011

"Po izlasku iz ekspoziture kaskader je odlučio da se otarasi oružja, pa ga je bacio u obližnju kantu. Međutim, uplašeni radnici poslovnice u kojoj im je Ćertić pretio pozvali su policiju čim je on izašao, ali ga je policija ubrzo pronašla, kao i oružje, nakon čega je priveden.

Tvrdio je da oružje nije njegovo, ali je istragom utvrđeno da ga je držao u ruci zbog čega mu je istražni sudija Višeg suda odredio zadržavanje do 30 dana, zbog nelegalnog posedovanja oružja", kaže naš izvor.

Foto: Instagram.com/ukicertic011

Autor: M.M.

#Uroš Ćertić