AKTUELNO

Saznalo se mnogo novih informacija.

Voditelj Milan Milošević najavio je prvo uključenje za večeras, a gledateljka Dijana prvo je pozdravila Minu Vrbaški, Milicu Kemez i Kristijana Golubovića, a zatim počela da komentariše i postavlja pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, da li ima šanse da se pomiriš sa Filipom? - pitala je Dijana.
Iskreno, nema nikakve šanse. Biće vremena, pričaćemo o nekim stvarima, ali ne postoji nikakva šansa. Priča je odavno završena. Imaćete priliku da čujete kasnije o nekim stvarima - zaintrigirala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane, šta se dešava sa Mišelom i tužbom koju su najavili njegovi? - nastavila je gledateljka.
Sa Mišelom nisam imao kontakt, njegov brat je nešto pokušao na žurki superfinalnoj, ne bi bilo preporučljivo da se sretnemo sa strane. Loši su ljudi, taj gest njegovog brata ih je odveo u stranputicu, baš loš gest. Rešavaćemo to na onaj način na koji je brat to hteo da reši. Stigla mi je tužba od Radeta Lazića, ne znam da li je od Gvozdenovića, to rešava moj advokat, ja se pojavim na sudu i kažem šta imam. Mišel, da budem blag, on je mikro dobar kao čovek, ali šta vam vredi da ste tihi, ako ste proračunati u jedan milimetar. U Zadruzi morate da razumete i najgore smradove - odgovorio je Kristijan.
Da li si se video sa Čorbom? - pitala je gledateljka.
Čorba je otišao na Kosovo, ja ne bih da idem tamo, kakva je situacija, uvek može da se ima problema, ali rado bih otišao tamo, njegova porodica me je pozvala u goste. On mi se obratio, bila mu je potrebna neka novčana pomoć, rekao mi je da ide u Boku Kotorsku da vidi sina, malo smo razmenili slike, pa ćemo se otom-potom naći... To prijateljstvo ne može da umre, ali njegov kontakt sa Kristinom je tu sporan, imao je jako gadno mišljenje o njoj, bilo bi licemerno i odbratno da on bude tu dok sam ja sa njom 24 časa. Njoj ne bih ukazao poštovanje tako, ni njemu, tu sam između dve vatre. Ali ja ću uvek biti prijatelj, kao što sam bio i unutra - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, reci mi za Mirelu i Boru, čini mi se da je Ermina tu donela razdor. Da li smatraš da je Ermina sve to unela u Zadrugu? - pitala je gledateljka.
Ta priča se potegla i dok Ermina nije ušla, ali nije toliko detaljno. Kristijan je prvi postavio to pitanje, skoro sam saznala da mu je Sanja to rekla u zamenu za neku informaciju. Ali se nije toliko potezalo dok nije ušla Ermina koja je imala pik na mene. Ne znam koji je razlog tačno njenog napada na mene. Ja sam posle čula da se klela u dete da je čula preko spikerfona kako je Bora pričao da je imao odnos sa Mirelom, to je bolesno. Verujte mi, znam da vas zanima, ja sam slušala i nju i njega i druge ljude, nije mi jasno... Ostalo je samo da verujem... On mi je rekao da se ništa nije desilo, ona mi je rekla da se ništa nije desilo, tako mi je lakše da verujem. Mirela prvenstveno nije imala šta da traži u tom društvu, Jelene Pešić, Ermine, Bore... Mirela mi je rekla da je Bora krenuo da je odveze u stan da ne bi išla taksijem, pa se popeo gore da sačeka prijatelje, pa je on zaspao dok je ona pričala sa kumom, zaspao, probudio se i otišao dalje. To je priča koju su mi ispričali. Ermina jeste neko ko zakuvava, priča poluistine, što je gore od laži. Meni nikada nije bilo jasno što Bora i ona imaju neki dobar odnos - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane, šta ti misliš o ovoj priči? - pitao je Kristijan.
Ja sam i tamo pričao da Bora nije uopšte privržen Milici, uhvatio se za nju kao dobru krstaricu sa kojom može da plovi, jer nije pružio tamo dovoljno, pa mu je Milica došla kao dobra potpura. Ali se on svaki put ograđivao kada su je vređali, on joj je i napadao gore nego drugi za stolom. Da napravi veštačku vakuum frku, on je nju i napravio najvećom žrtvom. Čim se potegne ova tema za Mirelu i Boru u Milici se javlja crv sumnje, ona je to najteže podnela tamo. Ali je on udario oblandu, možda malo smanjio... I dobra laž je bolja nego katastrofalna istina - poručio je Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.