AKTUELNO

Pokušao da se pomire?

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Narod pita", a voditelj Milan Milošević upitao je Minu Vrbaški da iznese ono što je ranije najavila o Filipu Caru.

Imam skrinšotove koje govore da te je Car zvao na Miljanin telefon i tražio te, iako tvrdi da ne želi kontakt sa tobom - otkrio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da je taj odnos gotov i da tu nema šta da se priča. Bila je situacija gde sam ja bila u društvu i pričali o Miljani i osetim da mi vibrira telefon. Javim se, čujem: "Halo, Filip ovde". Ja prekinem vezu. Imam i poruke. Ja sam od njega dobijala poruke, te stvari neću da iznosim. Hoće da ga ne spominjem, a ja nisam ta koja daje izjave. Mene kada novinari pozovu nemam problem da pričam o tome, mi nismo u kontaktu. Ja ne znam gde je on - rekla je Mina.
Čim se javlja na Miljanin telefon, tu je? - zapitao se Milan.
Ko zna, Novi Sad, Beograd, etno selo... Ja uživam, stavila sam tačku na tu priču - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi pričaju da se ponavlja priča iz Zadruge 3, da je opet tvoja majka kriva, da se sve isto dogodilo - prokomentarisao je Milan.
Moja majka mu je prišla na superfinalu i tim gestom pokazala koliki je čovek. Opet na kraju, ona je bila za sve u pravu. Mene niko nije ucenjivao da li smem ili ne smem da budem sa njim, ja sam videla posle nekog vremena da mi nismo jedno za drugo. Prvo je bilo super i čim je došlo do prve svađe, izašla sam iz tog stana, otišla svojim putem, tražila haljinu za emisiju, bila sam besna. Mama je došla u Beograd, on je pričao da ja lažem da je ona tu, onda mu se ona javila. Bolje što se odnos završio kako se završio. Ne želim mu zlo, želim mu svu sreću, neka se pozabavi sobom, kao što sam i ja u poslednje vreme. Neka ode malo kući, porodica će mu pomoći da se oporavi od stvari koje su mu se desile u Zadruzi, kao što su meni mama, brat i ujak pomogli - istakla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti veze, šou koji traji kontstantno i možete očekivati svašta, pogotovo od Mine koja je mašina za muške mozgove. Za razliku od Frana i Mišela koji su cirkuzanti da kažem, Car je ipak imao nekog šmeka, te plave oči, zavredeo je tu neku njenu pažnju. Mina greši od rane mladosti, pa i sad kad je stasala devojka. Treba joj dosta vremena da se otkači od svih svojih repova i da kaže: "Ja sam to, to i to". Ona treba da nađe dasu, kao što treba i Milica. Treba da imaju malo samopouzdanja, nije bilo dasa koji su im dizali samopouzdanje, nego su ih srozavali i vređali - nadovezao se Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.