AKTUELNO

Iskrena!

Pevačica Ana Kokić proteklog vikenda nastupila je na jednom prestoničkom splavu, a neposredno pred izlazak na binu ispred objektiva premijerne kamere otkrila je na čemu je vredno radila u proteklom periodu, te da će njena publika uskoro biti oduševljena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo lepih pesma i zbog toga mi je najviše žao što se sve ovo dešava. Nakon dužeg perioda konačno imam neke dobre pesme u rukama i jedva čekam da ih izbacim. Imam u planu i snimanje spotova. Biće tu više pesama u nekom narednom periodu i mnogo se radujem. Na neki način me to teši zbog cele situacije koja se dešava. Odmarala sam godinu i po dana. Što se mene tiče ne treba mi odmor narednih par godina, samo da možemo da radimo - priča Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponosna je mama svojih naslednica Nine i Tee. One polako, ali sigurno uplovljavaju u tinejdžerske vode, te su bile na jednom od maminih nastupa.

Jednom su bile na mom nastupu. To je bio nastup na trgu, ne mogu sad da se setim u kom gradu, ali to počinje oko 7-8 časova. Polako, ima vremena - priča Kokićeva,

Foto: TV Pink Printscreen

Sad im je sve interesantno, zajedno preslušavamo ove nove pesme koje dođu do mene i uvek poslušam njih. Mislim da se deca najviše vode energijom i da osete tu iskrenost u pesmama, rekla bih da nepogrešivo umeju da procene - dodaje pevačica.

Autor: M.M.

#Ana Kokić