AKTUELNO

Poručili joj da ima šta da pokaže!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović još jednom je raspalila maštu fanovima smelijim izdanjem. Aleksandra je pozirala u beloj majici i helankama u bež boji, a mnogu su primetili da ispod majice nije imala brushalter, tu su joj se nazirale bradavice.

"Baš si se opustila, ali si prelepa imaš i šta da pokažeš", "ženo ti si nerealna! Danima ovako provociraš", "prezgodna", "ti to ispod nemaš brushalter?"... su samo neki od komentara.

Inače, Aleksandra je, kako pišu mediji, odlučila da kupi apartmane na Zlatiboru koje će izdavati.

- Dok je sedela kod kuće tokom pandemije, dosta je razmišljala o pokretanju novog posla. Shvatila je da od pevanja možda neće uvek moći da zarađuje, pa su joj razne ideje padale na pamet. Razgovarala je sa Filipom i tako došla na ideju da ulaže u nekretnine - počinje priču izvor za domaće medije i dodaje:

- Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam - rekla je Aleksandra Prijović.

Autor: M.K.