AKTUELNO

Nedavno je saznala za bolest, a u septembru bi trebalo da se ostvari u ulozi majke četvrti put.

Đulkica Sakić, ćerka pokojng pevača Sinana Sakića, trenutno s porodicom živi u švajcarskom gradu Bazelu. Iako retko daje izjave za medije i vodi potpuno miran život, ovoga puta otvorila je dušu i otkrila da je nedavno saznala da boluje od karcinoma.

Foto: NKostić/Printscreen Instagram

- Lekari u Bazelu su mi konstatovali rani oblik raka maternice, ali su me i savetovali da bi najbolje bilo da ostanem u drugom stanju, jer bi me trudnoća mogla spasti od daljnjeg razvijanja raka, hemoterapija, zračenja. Bio je to stvarno šok za mene, ali kada sam se sabrala, shvatila sam da je ipak to dobar izlaz iz te situacije. I moj suprug Aljo se sa tim složio, i trebala bi da se porodim u septembru - ispričala je Đulkica i dodala da se sada oseća sjajno i da će uskoro sa suprugom dobiti četvrtu ćerku.

- Mami prvo nisam htela ništa da govorim, a onda sam joj rekla da sam trudna, ali i razlog zbog koje sam se odlučila na trudnoću. Ja imam već tri ćerke, a sad čekamo i četvrtu. Presrećna sam zbog toga, i bolest se povukla - rekla je za Đulkica.

Autor: M.K.