AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pop pevačica Goca Tržan vodila se izrekom ''treća sreća'', kada je nedavno po treći put stala na ludi kamen. Naime, ona je nakon šest godina braka odlučila da sa svojim izabranikom Rašom Novakovićem priredi i crkveno venčanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pred sam nastup u prestonici Goca je ispred objektiva premijerne kamere, podelila svoje utiske sa venčanja.

Ja sam na ludom kamenju već godinama. Samo nemojte one floskule ''Zaklela se na večnu ljubav pred Bogom'' - priča Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Treća bračna noć... Pa svakako nisam izgubila nevinost, ako te to zanima - dodala je pevačica kroz šalu u svom maniru.

Ovom prilikom otkrila je šta je za nju recept za savršeni brak.

Savršeni brak je onaj u kome imaš partnera kog prihvataš onakvog kakav jeste, i koji tebe prihvata onakvu kakva jesi, i u tome uživa. Ne postoji ništa savršeno na ovom svetu. Niko od nas nije savršen, ali to i jeste suština... Moj ''savršeni'' brak, i svi mislimo da smo savršeni i da smo uvek u pravu. To i jeste suština života, da zavolimo ljude onakve kakvi su - kaže Tržanova.

Uz njene pesme mnoge devojke su zaprošene, što pevačici pričionjava zadovoljstvo.

Najčešće dođu pred nastup i zamole me da prozovem neku devojku da izađe. Do sada mi se nije desilo da mlada odbije, a volela bih da vidim kako to izgleda kada žena kaže ''Ne pada mi na pamet'' - dodala je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima mnoge hitove bez kojih nijedan nastup ne može da proiđe, a jedna pesma se posebno izdvaja koja joj je postala monotona i naporna za izvođenje.

Pa ''Zagrli'' brate! Otpevala sam je 3 miliona puta, dosta je - zaključila je pevačica.

Njna naslednica Lena svoje roditelje od malena gleda na ekranima, ali u retkim prilikama se odluči na ovakav vid eksponiranja.

Trudimo se da Lenu snimamo samo onda kada ona želi da se snima i samo na teme na koje ona želi da se snima. Kada snimamo ona često nije tu, jer ne voli kamere, ne želi da bude javna ličnost - otkriva Tržanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Goca Tržan