AKTUELNO

Bivšu učesnicu "Zadruge" Maju Marinković već duže vreme bije glas da besomučno kopira stil Ane Korać, o čemu mesecima unazad bruje društvene mreže.

Fanovi rijalitija uočili su da Maja sve više liči na svoju ljutu suparnicu Anu, koja je u prvoj sezoni takođe bila sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali ne samo to, već da ima identičan stil odevanja, tačnije - da nosi sve što je nosila Ana pre nje.

Foto: Instagram.com

Na mrežama je osvanulo nebrojano mnogo primera iz "Zadruge", gde Maja nosi ne samo identične odevne komade, već i čitave kombinacije svoje ljute suparnice, u čemu ne vidi ništa loše - ranije je i sama rekla da nije jedna haljina kreirana za jednu devojku, te da svaka može da je kupi i obuče.

Međutim, da nije reč samo o pukoj slučajnosti govori i zamisao koju je Maja imala kada je reč o svom izgledu u superfinalu "Zadruge 4". I danas se prepričava kako je Maja histerisala jer joj nisu stigle stvari onakve kakve je ona želela, a budući da je naručila haljinu, krunu i efektne narukvice, svima je bilo jasno da je želela da izgleda kao Ana Korać dve godine ranije.

Foto: Pink.rs/E-STOCK/MILOŠ RAFAILOVIĆ

Maja se ne osvrće na komentare, već nastavlja da nosi ono što joj se sviđa i što joj pristaje, a korisnici društvenih mreža sada su je optužili da je ponovo iskopirala Anu. Povod za ovakve komentare bila je identična haljina koju je Maja ponela u Budvi, a koju je Ana dva meseca nosila u dubaiju.

Foto: Instagram.com/ana_korac

Foto: Instagram.com/ana_korac

Autor: pink.rs

#Ana Korać

#Maja Marinković