AKTUELNO

Već nedeljama unazad šuška se da između Paule Hublin, bivše učesnice "Zadruge", i repera Vuka Moba, kog je upoznala baš u rijalitiju, postoji nešto više od prijateljstva.

Oboje su to demantovali u nekoliko navrata, međutim brojne zajedničke fotografije i snimci pojedinim korisnicima društvenih mreža dali su za pravo da i dalje sumnjaju da "ima vatre tamo gde je dima".

Foto: Instagram.com/paula_hublin

Paula je, inače, nedavno snimila spot za svoju prvu pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana, a najveća podrška bio joj je upravo Vuk, koji je sada objavio njihovu zajedničku, nikad prisniju fotografiju, ali i komentar koji je zbunio sve koji su ubeđeni da su u vezi.

Dobrodošla u porodicu, sestro! Vreme je da pišeš istoriju i praviš velike novce - napisao je Vuk, dok mu je Paula u komentaru ostavila srce.

Inače, Paula je i sama demantovala da ima bilo šta s reperom.

Nema tu ničega između nas. Družimo se kao što smo to radili i u "Zadruzi". To se sve znalo da ćemo se nas dvoje ponovo sresti i biti bliski kao prijatelji. Pravi se velika drama i tenzija oko svega. Saradnja je u pitanju, između nas dvoje, toliko smem da otkrijem – rekla je ona za Blic.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: D.T.

#Paula Hublin

#Vuk Mob