AKTUELNO

Moralo je tako!

Nakon kraće pauze, voditeljka Ivana Šopić je krenula da čita komentare sa tvitera za njene goste Nadicu Zeljković i Filipa Cara:

Zašto ne priznaš da je Maja Marinković ta cura sa kojom si bio. Ne boj se nije Janjuš u Beogradu, možeš da priznaš - glasio je tvit.
Znam ja gde su i Janjuš i Maja. Ja sam prijatelj i njoj i njemu. Ne zalazim u njihov odnos i sa oboje sa dobar - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš vezu Janjuša i Aleks? - glasilo je pitanje.
Ma tu ima milion nekih stvari, možda se tu ništa ne dešava, pa i ja se pozdravim sa svima, i sa tobom ću - rekao je Car.
Pa da ali ja znam da si ti sa Jelenom Pešić, pa se ne mešam - dodala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Treća devojka sa kojom je Car bio je imaginarna, svi smo videli kako je izgubio nevinost sa Minom - glasio je sledeći tvit.
Care jesi li ispratio da Mina ima novog dečka - upitala je Ivana:
Mene to ne znaima, ona je meni nebitna. Video sam ali nisam otvarao ništa. Imao sam najveće emocije prema njom ali je neću dirati ni komentarisati. Nadam se da je našla sreću i da uživa u svemu. Ne bih pričao ništa od onoga što je ona kometarisala. Zvao sam je i rekao joj neke stvari nakon svega, ali moram da kažem da je ona prva preko Zole i Šebeza pokušavala da se čujemo. Sada se ne čujemo, a njenoj porodici želim sve najbolje, divni su - rekao je Car.
Ali ti nju još voliš i ja to znam, ali ti znaš da sa njom nemaš budućnost sa njom i zato je ne tražiš - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njoj želim svu sreću, ne smatram da je loša osoba, ali za mene nije. Imam ja svoje razloge - komentarisao je Car.
Inaš devojku, znam ja - dodala je Ivana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga