AKTUELNO

O njemu sve najbolje misli.

Naredni gledalac se uključio u emisiju "Narod pita", pa su pokrenute nove teme o Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša, a onda je Car i prokomentarisao.

Svako je krojač svoje sudbine, da su grešili, jesu, oboje. Ne znam da li će uspeti. Tara je mlada, unela mu je neku energiju, zanela ga time. Ona nije ispala fer prema njemu da ode na takav način - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Ivana žrtva tog odnosa, jeste. Vladimir je lik, nepredvidiv, ostao sam dobar sa njim. Ozbiljna devojka i žena jeste za njega, a Ivana je takva. Mislim da može da bude nešto više od prijateljstva, možda i jeste. Pitao sam ga, ali je on to vešto izbegao - rekao je Car.
Tara definitivno vodi njihov odnos, ona je alfa i omega za sve. On je jedno poslušno kučence. Ja podržavam tu ljubav ako je on srećan. On je naivan. A što se tiče Vladimira i Ivane, ne bavim se tim pričama. Stekla sam utisak da je ona jedna kvalitetna žena, a i vrlo lepa. A Tomović je dečko na svakom polju na svom mestu, on me je oduševio. Jedino što mnogo igra rijaliti. Tako da su se našla dva kvalitetna čoveka, ako postoji nešto, želim im svu sreću - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita