AKTUELNO

Ostala šokirana!

U toku je emisija Narod pita. Gosti voditelja Darka Tanasijevića ovo veče su Milica Kemez i Dragana Mitrović. U emisiju se uključila gledateljka koja je podržala Milicu.

Milice moram ti reći da sam ostavila svoj broj na Pinku da dođeš kod mene posle finala ako nemaš gde. Ja jesam invalid, ali ti si mi najdraža i što se mene tiče ti si pobedila. Bori se za ljubav sa Borom, iako je ona gledateljka od maločas upravu. Ja ti želim sve najbolje u životu, nisi glumila patetičarku, kao neki koji to rade i sada u emsiji. Videće ona kada ne bude voljena kao što priča da će biti. Šebez zasužuje mnogo bolju devojku. Dragana laže, ona izmišlja laži o Milici. Ona je preko nje pravila priču u rijalitiju, a varala moža - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je nakon toga upitao je Draganu o tome jer je Bojan Subašić dao intervju za naš portal gde je rekao da je on bio u vezi sa Draganom, pa je čak i otkrio kako su se oni viđali i kada:

Ja moram da kažem da smo se on i ja upoznali pre par nedelja. On i ja smo razgovarali, on je meni sve to porekao, pa sam ga čak i snimila kako poriče i ima snimak na mom instagramu. On je meni rekao da to nije tačno. Hvala ti Darko na toj informaciji znači da me je Bojan slagao. Ja sam saznala da je on hteo više puta da uđe u Zadrugu, ali nije uspeo. On je mene našao na stanici i javio mi se. tačnije prišao mi i porekao sve o tome, Govorio je kako mu je to namešteno, ja sam njemu poverovala tada, a on je izgleda meni napakovao - rekla je Dragana, a onda joj je Darko objasnio da je svaki intervju koji je objavljen za Pink.rs istinit.

Detaljnije u nastavku ovog teksta

Autor: N.B.

#Zadruga