AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Na ''Gročanskim svečanostima'' održanim proteklog vikenda, građani Grocke imali su priliku da slušaju najveće domaće izvođače. Pa tako je među prvima nastupila pop diva Nataša Bekvalac, koja je neposredno pred ovaj nastup provodila dana ne Ibici, gde se poslednji put 2018. godine udala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovoga puta na isto mesto otišla je sa svojom ekipom, a dana iskoristila radno, ali i za odmor.

Pet nezaboranih dana, imala sam sjajno društvo. Bili smo 5 dana, a tri dana smo od jutra do sutra radili. Dva dana smo imali za uživanje. Prelepo - priča Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Od samog početka letnje sezone Nataša ne staje, pa tako svaki njen nastup odiše posebnom energijom.

Generalno, svaki svoj nastup jako željno iščekujem. Ovo me čini živom. Ja sam žena koja voli da radim, a meni ovo nije posao već ljubav. A kad radite ljubav svaki dan, ništa nije teško - zaključila je Nataša.

Duet sa popularnim reperom Rastom, proglašen je za najslušaniju numeru ovog leta, pa tako Nataša ne sumnja u to da će ovaj spoj biti dobitna kombinacija.

Ja sam znala da će to biti nešto što će u očima publike biti pozitivno, jer je iz najpoziivnijih emocija rađeno - dodaje Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom ovog dueta, gotovo svi mediji pisali su o navodnoj svađi Nataše i pevačice Ane Nikolić, a ona je ovom prilikom stavila tačku na spekulacije:

Ne može da mi smeta nešto što ne postoji. Mediji nisu moj život, ja nisam s uma sišla. Ja generalno nisam imala nikakav problem, niti bilo kakvu negativnu emociju sa njene strane - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Nataša Bekvalac