AKTUELNO

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Janjušević Janjuš odveo je ćerku Krunu na letovanje gde mu ipak polazi za rukom da pronađe i malo vremena za sebe.

Iako je, navodno, doneo odluku da posle nikad turbuletnijeg ljubavog kraha sa Majom Marinković neko vreme bude solo, Janjuš nije uspeo da pobegne od epiteta velikog zavodnika koji mu, po svemu sudeći, zasluženo pristaje, te već danima, kako se spekuliše, "vreba" na društvenim mrežama, a ništa manje nije uspešan ni u realnosti.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Šarmantni zavodnik privlači veliku pažnju gde god da se pojavi na Crnogorskom primorju, pa je tako zapao za oko i jednoj atraktivnoj Kristini, na čiji seksepil nije ni sam uspeo da ostane imun.

Janjuš se tokom čitavog dana nije odvajao od seksepilne plavuše, koja je svojim oblinama privukla pažnju svih prisutnih, Janjuševu ponajviše, a vreme su proveli u opuštenom ćaskanju. Kako kažu očevici, nema ko se za Janjušem i ovom lepoticom nije okrenuo na plaži, gde su ih svi pomno pratili i komentarisali, posebno kada je došlo vreme za zajedničku fotku.

Foto: Privatna arhiva

"Kakav lik, uspeo je da nađe veću bombu od Maje" - glasio je samo jedan komentar koji se mogao čuti na plaži, a kako će Marinkovićeva reagovati kada svog bivšeg dragog bude videla u zagrljaju nove simpatije, ostaje da vidimo.

Autor: pink.rs

#Marko Janjušević Janjuš