AKTUELNO

Nakon što smo ekskluzivno otkrili misteriozno druženje pobednice prve "Zadruge" Kije Kockar i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, a potom sve to potkrepili i dokazima, odmah je usledio neočekivan potez rijaliti zvezde!

Naime, posle snimaka u čiji smo posed došli, a na kojima se Kija i Draško zajedno baškare na Crnogorskom primorju u mestu Baošići, ona se brže-bolje oglasila za domaće medije i rekla da su ona i gradonačelnik Banja Luke "samo prijatelji", i istakla da ga na Instagramu ne prati.

Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu - pokušala je da se opravda Kija, ali bezuspešno!

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Naime, čim je videla tekst na našem portalu, a potom i ekskluzivne paparaco fotografije i snimke, Kija Kockar je brže-bolje otrpatila Draška sa Instagrama, a evo dokaza da je bila u njegovim pratiocima samo dva sata ranije, sve dok u međuvremenu nismo obelodanili njihovo druženje.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Da su istiniti navodi dobro obaveštenog izvora našeg portala, koji je ispričao da mu Kija često lajkuje fotografije, govori i poslednja Draškova objava na Instagramu koju je, gle čuda, lajkovala baš Kija iako ga, kako sada tvrdi - ne prati.

Foto: Instagram.com/draskostanivukovic

Autor: pink.rs

#Draško Stanivuković

#Kija Kockar