AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Edita Aradinović sem svojim pesmama i izgledom, često skreće pažnju zbog svog zanosnog fizičkog izgleda. Na društvenim mrežama Edita neretko dobija komplimente na račun svog izgleda. Pevačica se posvetila zdravom načinu života, te redovno vežba i pazi na ishranu.

Foto: Ustupljene fotografije/Goran V. Popovski, HLVK, Nemanja Novaković

- Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu - istakla je Aradinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se takođe osvrnula i na trenutni pokret na društvenim mrežama koji nosi naziv “prirodna žena”, a ima za cilj da pokaže da su žene bez šminke, filtera i estetskih operacija jednako lepe i da nema potrebe da se stide svog izgleda. Kako je i sama nedavno rešila da smanji usne i vrati se prirodnijem izgledu, Edita ne krije da je vremenom naučila da je manje zapravo više.

Ono što je takođe osvojilo simpatije njenih mnogobrojnih pratilaca jeste i činjenica da ponosno pokazuje strije na zadnjici. Edita je  ovim pokazala da ne pati od trendova i da nema komplekse.

Autor: M.M.

#Edita Aradinović