AKTUELNO

Zdravlje joj je na prvom mestu!

Pevačica Tamara Milutinović ističe da je srećna što nije imala većih zdravstvenih problema, sem upale pluća, koju je brzo uspela da prevaziđe.

- Zahvalna sam što sam u današnje vreme zdrava osoba i to je jedna od najbitnijih stavki da biste mogli da uživate u životu. Pre par godina sam tokom leta imala upalu pluća, ali na moju sreću sve sam uspela brzo da rešim i zacelim. Tada sam shvatila da mi je zdravlje na prvom mestu i da moram više da povedem računa o sebi i svojim bližnjima – poručuje Tamara.

Ona napominje kako je sada u fazi mršavljenja i da je zadovoljna sa svojom figurom pred letnju sezonu.

- Često imam borbu sa kilogramima i osciliram. Nažalost tako je i ne mogu da jedem šta poželim. Trenutno je nastupila faza kada sam smršala i super je što se to dogodilo pred leto. Mogu da se skinem u kupaći kostim i pokažem zanosne obline (smeh). S obzirom na to da je leto pred nama prezadovoljan sam kilažoim – ističe Milutinovićeva.

Pevačica napominje kako nije sportski tip iako izgleda kao da trenira. Za sada ipak nema vremena da se posveti treninzima.

- U pitanju je samo genetika, nažalost ne treniram. Ponekad trčim, ali u poslednje vreme ne stižem da se posvetim treninzima, iako bih volela. Nisam sportski tip, ali možda to u budućnosti ipak promenim. Za sada mi je dovoljno samo trčanje i brzi hod, to je najvažnije i ujedno je najbolja vežba, a i moram dodati najjednostavnija – kroz osmeh kaže Tamara koja nije protiv estetskih intervencija.

- Sve što čoveka može da učini srećnim podržavam, ako neko nije zadovoljan svojim izgledom, zašto da ne poradi na njemu. Nemam ništa protiv estetskih intrvencija, nek svako radi onako kako misli da je najbolje. Svako živi svoju sreću, a na kraju je za le pi zdrav život najbitnije imati redovan san, obroke i izbegavati stress koliko god je to moguće – zaključuje Tamara Milutinović.

Pevačica je podelila kako izgleda njen zdravi jelovnik. Na njemu se pretežno nalaze salate, riba i voće.

- Doručak-ovsene pahuljice, užina jabuka, ručak - dam sebi oduška, opet užina suvo i koštunjavo voće, za večeru uglavnom biram salatu ili ribu.

Autor: M.K.