AKTUELNO

Šokantni detalji!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon ogledanog priloga, o svađi Monike Horvat i Ivane Šašić, ona je prokomentarisala situaciju.

Smešno, ja sam sa Monikom super sada. Sve devojke koje sam naribala, sad smo super - rekla je Ivana Šašić.
Desila se ozbiljna svađa između tebe i Hane Gvozdenović, majke Mišela Gvozdenovića - započeo je Darko Tanasijević novu temu.
Moj muž i ja smo puišili, ona se okrenula i rekla da sam mogla lepu reč da kažem za Mišela. Moj muž je stao iza mene, ona je pomenula moju decu. Ne znam zašto se spominjalo kada ja nisam dužna da podržim. Čula sam na finalu da se vodi krivični postupak protiv njenog sina, nisam to izmislila, niti ja to pričam. Mišel i ja nismo drugari da se družimo, radili smo sve tezge zajedno, ne moram nikoga da podržim - objasnila je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se posvađala, ja nisam nikoga vređala. Ona bi bila dobra, pošto se bavi rijalitijem van rijalija. Postoje ljudi koji su se baš posvetili da žive taj život, a nisu učesnici. Ona se baš bavi rijalitijem, ne može da prežali što Mišel nije - nastavila je Ivana Šašić.
Nista baš imali lepe reči za Mišela, ogovarali ste ga, kao što ste i mene. Verovatno ste imali razloga - ubacio se Neca.
Nisam nikoga ogovarala samo sam komentarisala, a naravno da ćeš da komentarišeš kad si tamo. Dosta njih se naljutilo kad je bio pevački obračun, jer nisam ocenjivala pevače - nastavila je Ivana.
A majka od Mišela smatra da si trebala da ga potržiš kao pevača - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njoj na to nisam ništa ni odogovorila - rekla je Ivana.
Ona je ljuta što ga ti nisi podržala, a onda govori za tvoju decu. Gde će decu spominjati? To su kletve, vratiće se, šta će se vratiti? - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga