AKTUELNO

Baksuzna!

Voditeljka Nikolina Pišek doživela je nezgodu na letovanju u Hrvatskoj. Naime, njeno putovanje je donekle pokvarila povreda nožnog prsta kada joj je kofer pao na nogu.

Foto: Instagram.com/nikolina_pisek

Pišekova je objasnila da povreda nije ozbiljna, te da može bez smetnji da hoda.

Još uvek odmaram, uživam u letnjem vremenu. Na Bolu sam trenutno, prvog dana letovanja sam slomila prst. Ispao mi je kofer iz gepeka i slomio mi prst. Mogu normalno hodati, srećom pa nisam slomila prst koji je bitan za ravnotežu – rekla je Nikolina.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Podsetimo, voditeljka je početkom doživela nezgodu sa ćerkom u porodičnom domu kada su se obe otrovale ugljen-monoksidom kada je pukla je cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade. Bile su nekoliko trenutaka u nesvesnom stanju, a nakon toga su hospitalizovane. Pišekova je jednom prilikom ispričala da posledice prisutne i četiri meseca kasnije.

Izmaglice, smetnje u kratkoročnoj memoriji, čudna stanja… I dalje postoji opasnost od plućne embolije, zbog koje sam jednom već završila na Hitnoj, a posledice se osećaju, kao i kod moždanog udara, i do godinu dana kasnije. Sve je to posledica trovanja u februaru – otkrila je Nikolina.

Ona je dodala i da su njenoj ćerki ustanovljene promene na mozgu, te da će ona sama ponovo morati na tretmane u hiperbaričnu komoru prilikom kojih se udiše 100 odsto čisti medicinski kiseonik, a koji može da regeneriše organizam.

Autor: P.R.

#Nikolina Pišek