AKTUELNO

Zablistala, pa razvezala jezik!

Bivša zadrugarka Monika Horvat sinoć se pojavila na gala proslavi rođendana svoje cimerke i drugarice Sanje Stanković, koja je okupila svoje poznate zvanice u jednom prestoničkom restoranu.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Monika je ekskluzivno za Pink.rs otkrila sve aktuelnosti kako iz poslovnog, tako i privatnog života.

Odlično se osećam, kao i svaki dan otkad sam na slobodi. Iskreno više ne mogu ni da ispratim samu sebe. Putujem dosta, pozabavila sam se sobom, zdravljom, izgledom i sa strukom. Stvarno ima puno toga, ne znam odakle bih počela... Večeras sam ovde zbog Sanje, sutra već idem dalje, to samo Bog zna gde ću ja završiti – kaže Horvatova kroz smeh.

Bivša zadrugarka je otkrila i sa skim je ostala u kontaktu nakon završetka "Zadruge".

Sa Paulom, Sanjom, Anjom i Cveletom, Čorbom i Teodorom, to je to... I sa Filipom naravno – otkriva ona.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Monika se osvrnula i na to da ona i Sanja imaju zajedničku bivšu devojku, Jovanu Tomić Matoru.

Ja to ne mogu to tako nazvati... Ja ne zovem to bivšom. Ona ima, a ja... Meni je to sve nekako bila neka zezancija, tako da ne mogu to baš nazvati bivšom, ali eto – kaže bivša zadrugara, pa otkriva i da li ima neku novu ljubav u njenom životu:
Trenutno sam slobodna, to je jedino što je bitno. Ali uvek kod mene ima nešto, i bivših, i sadašnjih... Zezam se, ne, ne, odlučima sam da se samo posvetim sebi, ne zanima me ni ljubav, ni simpatije, posao mi je sada najbitniji i kad uplovim u sve to kako treba, imaću vremena da razmišljam i o tim stvarima – zaključuje Monika za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Monika Horvat