AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju ''Pink'' biće uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ''Narod pita'' na vrućim stolicama pred sudom naroda naći dva jaka rijaliti igrača koja su svojim učešćem, i te kako, obeležili ''Zadrugu 4''.

Voditelj Darko Tanasijević će u iskrenom razgovoru sa Majom Marinkovič i Stefanom Karićem otkriti sve intige o kojima se priča i piše ovih dana.

Naime, jedna od najintigantnijih rijaliti zvezda na ovim prostorima, Maja Marinković nedavno se vratila sa odmora iz Budve. Na Crnogorsko primorje otišla je kako bi se odmorila i napunila baterije posle brojnih skandala sa bivšim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

O njenom emotivnom statusu ne prestaje da se priča, a večeras imate priliku da je pitate sve što vas zanima, a Maja će, kao i uvek, bez dlake na jeziku otkriti sve o momcima sa kojima su je spajali tokom boravka u Budvi.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/maajamarinkovic

Stefan Karić ne prestaje da izaziva pažnju svojim odnosom sa Jovanom Ljubisavljević, sa kojom je nakon rijalitija i nastavio romansu.

Foto: Pink.rs/A.Nikolić

Vaš domaćin ove noći biće Darko Tanasijević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Stefana i Maju pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.

#Zadruga - Narod pita