AKTUELNO

Iskrena!

Katarina Ostojić Kaja svakog dana oduševljava pratioce provokativnim fotografijama budući da je uvek zategnuta i kao izvajana.

Pevačica obožava da pokazuje svoju liniju s obzirom na to da je i sama prezadovoljna sadašnjim izgledom, pa su provokativne fotografije stalne na njenim profilima na društvenim mrežama. Kaja je odgovarala na pitanja fanova, pa otkrila koliko ima kilograma i koliko je visoka, te u čemu je tajna njenog izgleda.

Foto: Instagram.com/kaya_ostojic

"Visoka sam 1.74, imam 61 kilogram i nikad ne lažem za centimetre kao što svi rade... Sad zbiljno... Kažu mi da sa 61 kilogram izgledam premršavo, ali ja se osećam kao leptirica i baš me briga", otkrila je pevačica.

Kaja priznaje da je na režimsku ishranu krenula u martu, te za mesec i po izgubila neverovatnih 6 kilograma, a nije gladovala.

"Ono što je meni lično odigralo glavnu ulogu je psihološki momenat odgovornosti. Dakle, striktno se pridržavam, ne lažem ni sebe ni druge", poručila je Kaja i otkrila da je trenutno na veganstvu. Osim toga, kao što je poznato, redovno trenira.

Foto: Instagram.com

Inače, Kaju su pitali i zbog čega je zapostavila karijeru, pa je ona to objasnila pratiocima.

"E, sad kad bih ti pričala zasto, potrajalo bi. Malo što sam tvrdoglava, malo što mi je puno zla naneto od strane okruženja dok sam bila aktivno na sceni i kako su mi godine prolazile sve manje sam pristajala na kompromise, zbog čega mi i nije zao. Podsvesno se nisam dovoljno trudila jer nisam bila previše fascinirana pesmama koje su me pronalazile... Onog trenutka kad mi bude srce zaigralo uz neku pesmu, čuće se, a i znaće, Bog i mene pogledaće", napisala je Kaja na Instagramu.

Foto: Instagram.com/kaya_ostojic

Autor: M.M.

#Kaja Ostojić