AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Pevačica Tanja Savić vreme između zakazanih nastupa trudi se da proivodi pored naslednika Maksima i Đorđa, te je tako nedavno odlučila u moru, ali kada se vrati sa plaže mir i sreću pronalazi u poslu.

Foto: TV Pink Printscreen

Deca! Deca i publika! Kada je sve u redu sa njima i kada sam mirna po pitanju njih, kada su mi pred očima, da su dobri i siti, da se lepo ponašaju, onda nema srećnije osobe od mene - priča pevačica.

Krajem meseca juna ove godine, nakon sudskog postupka koji je trajao godinu i po dana, Tanja je sa svojim sinovima doputovala u Beograd. Međutim, medijski rat između bivših supružnika ne jenjava, te je Dušan izneo prepiske u javnost i optužbe na račun Tanjinog majčinstva.

Ja vodim računa šta pričam o svom bivšem mužu, iz razloga što će moja deca to da slušaju sutra, dok on iznosi svašta u javnost. Moji sinovi su prvi rekli ''Mama zašto ti nas kažnjavaš uvek?'', pa mora da se zna šta može, a šta ne - priča Tanaj pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Onda su mi rekli ''Kako to? Mi smo kod tate sve mogli. Mi ne budemo dobri, a tata ode i kupi nam bicikla.'' To mi je van pameti, kako vaspitavaš decu... Kakvi će to ljudi biti sutra? Kako će znati da te cene i poštuju - rekla je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam kod kuće samo dva dana u nedelji, znači preko vikenda radim, a preko nedelje sam sa svojom decom. Tako da sam po tom pitanju jako srećna, tu nema šta. Ja nisam neko ko voli da se opija i izlazi, za razliku od njega. Decu je baka čuvala dok su bila kod njega - otkrila je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Totalno sam stabilna, ali za ljubav nisam. Mislim da mi to ne treba, navikla sam da sam sama. Evo sama sam već godinu i sedam meseci. To je poptuno okej, prihvatila sam to - dodala je ona.

Autor: M.M.

#Tanja Savić