AKTUELNO

I dalje se priča o njima!

Jedan od odnosa koji je obeležio "Zadrugu 4" zasigurno je i takozvana "čereza" Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe. Oni su ovako definisali odnos koji nije u potpunosti veza, ali nije ni skroz prijateljski. Cice, kako su se njih dvoje međusobno nazivali, bili su u ljubavi skoro tri meseca, da bi se Maja posle toga vratila Janjušu, a Čorba ušao u vezu sa Teodorom Bilanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je njihova ljubavna priča prestala, drama je bilo i mesecima kasnije. Janjuš je s vremena na vreme prebacivao Maji Čorbu, dok je ona u najžešćim svađama pokušala da provocira košarkaša upravo preko repera. Teodora je takođe imala ljubomorne scene kada se povela priča o tome da se Maja i Čorba gledaju.

Upravo njih dvoje će se večeras naći na vrućim stolicama emisije "Narod pita" i jednom za sva vremena publici razrešiti misteriju svog odnosa.

Foto: Jelena Simonović

Vaš domaćin ove noći biće voditelj Dragan Marinković Maca, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i bivše zadrugare pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: M. P.