AKTUELNO

Nije očekivao ovakvu analizu.

U toku je emisija "Narod pita", još jedna gledateljka je bila na vezi, pa uporedila rijaliti sa gladijatorskom arenom, a Maju Marinković sa glavnim likom iz istoimenog filma.

Ti si mali genijalac za rijaliti, za koloseum. Ne znam šta Čorba glumi, imaš facu kao da si zvonar Bogorodičine crkve. Zašto se ne ponašaš normalan kao što si bio? Najbolji par u Zadruzi koji je bio, bili ste vas dvoje, najbolje ste se zezali, najveseliji, s Teodorom si proveo dva meseca u svađi, a sa Majom si se stalno smejao. Ponašaj se normalno, došao si u papučama i čarapama - pričala je gledateljka.
Ne znam kako može moj stajling da uvredi nekog? Život je koloseum, ja se ponašam isto svuda, to je razlika između mene i nekih rijaliti učesnika. Možete me videti u gaćama i van rijalitijima. Promeniću stajling, pošaljite mi ideje - odgovorio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, malopre si zaboravila da staviš Đedovića kao favorita, njega si stalno pominjala u Zadruzi - rekla je gledateljka.
Jao jeste, ja njega mnogo volim, ne mogu da verujem da sam zaboravila, hvala Vam! Definitivno on za prvo mesto - uzviknula je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita