AKTUELNO

Njegovim fanovima ništa nije jasno!

Juče je odjeknula vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli, otpratili se sa Instagrama, tačnije, da ga je Simova blokirala.

Njihova komšinica dala je izjavu i otkrila da je došlo do velike svađe.

Foto: Pink.rs

Htela sam samo za vaš portal da se oglasim... Naime, juče oko 19 časova je sve počelo. Nenad i Tara su ušli u auto i odvezli se u nepoznatom pravcu. Vratili su se, međutim, tada sam videla da to sa njim nije Tara. To je devojka sa crnom kosom do zadnjice, imala je belu torbicu, topić, suknju i narandžaste patike. Oni su ušli u stan, a ja sam nakon 40 minuta izašla napolje, a ta devojka i Ša su zagrljeni izašli iz stana. Ja sam bila šokirana - priča komšinica Tare i Ša, pa nastavlja:
Tek kasnije oko 11 sati, u stan su ušli Cvele, Anja i Monika. Prva je otišla Monika, pa Anja i Cvele. Tek sutradan sam videla Taru koja ulazi u stan, i nije izlazila čitav dan. E te večeri kreće haos! To je bilo stresno i za mene i za moju decu, ali i za mog muža koji radi noću! To je bilo urlanje, dranje, lomljenje po stanu! Bio je ogroman haos, to vam ne mogu objasniti rečima. Oko 19 časova, Tara je izletela iz stana uplakana i tada sam čula njega kako se dere ''SLUŠAJ TI MALA SPONZORUŠO, NISAM TI JA ONAJ NA KAKVE SI NAVIKLA!''. Kasnije sam saznala da je ona kod drugarice. Bio je haos - otkrila je komšinica samo za Pink.rs

Stvari se, čini se, kao i u "Zadruzi", menjaju iz minuta u minut. Izgleda da su se ovo dvoje bivših zadrugara ponovo pomirili, pošto je Nenad počeo da reklamira Tarin novi profil na svom Instagramu.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Autor: M. P.