AKTUELNO

Nije ih štedeo!

Kako skandal između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša ne jenjava, ovim povodom oglasio se i njihov bivši prijatelj, Marko Đedović, zadrugar britkog jezika, koji ni ovaj put nije poštedeo kontroverzni ljubavni par.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, Đedović je i ovog puta "lupio" šamar realnosti, te svojom nedavnom objavom na društvenoj mreži Instagram nikoga nije ostavio ravnodušnim.

- Semenke i kokice sam kupio, kao i kartu za Ibicu, ako nešto propustim od lepog života, javite mi, imam vremena za sve, ne sekirajte se. Danas očekujem, ako se ne desi salto mortale u odnosu Tare i Ša, i obnova "ljubavi", da mi stignu poruke sledeće saržine – napisao je Marko, pa onda citirao svoje bivše prijatelje porukama koje je od njih dobio.

Foto: Jelena Simonović, Instagram.com/tarasimov

- Tara: Izvini za sve što sam ikada rekla za tebe, uvek si govorio istinu i sve je istina, ali nisam mogla da priznam, oprosti mi ako možeš – glasila je Tarina poruka, a onda je Marko otkrio i šta mu je reper poslao.

- Ša: Maki, za sve si bio u pravu i znao sam da prčaš istinu, ali ja sam p*čka.

- A ako se pomire kupiće novog kera i još neku krpicu do trenutka međusobnog istrebljenja. Život je lep, ali samo nekima – zaključio je Đedović u svojoj objavi.

Foto: Instagram.com/marko_djedovic__

Autor: Pink.rs

#Marko Đedović

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov