AKTUELNO

Ovakvim komentarima se nije nadao!

Sanja Stanković, Filip Car i Lepi Mića večerašnji su gosti u emisiji "Narod pita", a gledateljka iz Loznice uključila se, kako bi ih prokomentarisala i postavila im pitanja:

Ja sam navijala za Maju i Janjuša, mislim da Car nema nikakve veze, stalno ga napadaju - počela je gledateljka.
Vi očigledno imate cilj da štitite lažove. Car ništa nije porekao, sam je rekao gde je bio, on ima problem sa svojim prijateljem, zamenili su devojke. Zamislite da zamenite muža sa komšinicom - dobacio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi znamo da Vi Aleksandru štitite. Zar nije ona bila sa Janjušem? A zašto je Aleksandra bila tamo sa njim? Želela je da Cara napravi ljubomornim! Zaboravio si da je Janjuš prvi uzeo Caru devojku sa kojim je bio, sad je Car sve sa pravom uradio. Sve što je Mića rekao, bio je u pravu. Aleksandra će opet izvući deblji kraj, nema dva grama mozga, ni morala - nastavila je gledateljka.
Misliš da je u redu što je Janjuš kačio one silne slike? - upitala je gledateljka Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja tvrdim da Janjuš i dalje voli Maju, zato mu je krivo što je Filip bio sa Majom. Previše je to prisno za prijateljstvo, oni nam daju za pravo da mislimo sad sve ovo. Prvo je Maja prema Aleks bila grešna, pa su se združile, ja ne razumem to što rade - odgovorio je Mića.
Ja bih da pričam nešto drugo. Ako je Maja i uradila nešto, Car je, po mom mišljenju, bolji čovek od Janjuša - dodala je gledateljka.
U to ne zalazim, ali šta ćemo sa tim da je Maja je tokom najveće ljubavi bila sa Čorbom, pa sad završila sa Carem. Oni su najveći lažovi! One su spremne na sve - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, da li se kaješ što si se onako ponašao prema Sanji u Zadruzi? - upitala je gledateljka Cara.
Za neke stvari se kajem, ali ne razmišljam mnogo o tim nekim stvarima koje ne mogu da promenim - priznao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja ti je devojka bila najbolja? - usledilo je pitanje.
Pa, rekao sam da je Sanja nekako bila najkorektnija prema meni - odgovorio je Filip.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga