AKTUELNO

Volim te zauvek – napisala je pevačica.

Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković danas proslavljaju deset godina otkako su zajedno, a pevačica se i oglasila na društvenim mrežama i uputila emotivne reči svom partneru.

Foto: Instagram.com

Naime, Tržanova je već deceniju zajedno sa svojim izabranikom, pa je pevačica ovim povodom objavila na društvenoj mreži Instagram njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku koju je posvetila upravo svom partneru.

- I tako, prošlo je deset godina od kako sam dala sebi šansu da budem voljena i srećna. Deset najboljih i najsrećnijih godina u mom odraslom životu. Samo se uz tebe osećam slobodno. Volim te zauvek – napisala je Goca, a ispod su se nizale čestitke koje je dobila od koleginice Tijane Dapčević, glumica Danice Maksimović i Ivane Mihić, ali i drugih.

Podsetimo, pre manje od mesec dana svi su bili iznenađeni kada su videli da su Goca i Raša rešili da se ponovo venčaju. Naime, kao što je poznato, njih dvoje su već imali građansko venčanje 2015. godine, ali su ovog puta rešili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav u crkvi.

Autor: P.R.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković