AKTUELNO

Moj brak je gotov, ali moj odnos sa Sonjom nije, jer mi treba da budemo prijatelji, najviše zbog Viktorije - kaže pevač.

O emotivnom statusu folk pevača Ace Lukasa ovih dana bruje svi domaći mediji. Javnost je najpre šokirala vest o njegovom razvodu, a zatim i vest o njegovoj novoj devojci Branislavi sa kojom je nedavno prvi put viđen na Zlatiboru. Nova Lukasova izabranica ima 27 godina, trenutno mu je najveća podrška, a nakon silnih spekulacija o okončanju braka sa Sonjom, navodnoj aferi i ostalom, Lukas je rešio da stavi tačku na glasine.

Foto: Instagram

Ne bih nikome da se pravdam, već želim da kažem ono što mi je na srcu. Moja zajednica sa Sonjom već više od godinu dana nije funkcionisala, što ne znači da je iko kriv, već da je došlo do emotivne praznine. To više nije bio brak, osećanja su se ugasila. Dogovorili smo se da se rastanemo, ali bilo je turbulencija, ne zbog mene i nje, nego zbog činjenice da oboje treba da izdržimo pritisak raznoraznih savetnika. Ja sam izdržao, ona malo manje. Desile su se stvari koje nisu bile lepe ni poželjne za sve ono što smo prošli u našem zajedničkom životu. Emotivni rastanak već se dogodio, kao i sudski razvod. Da je valjalo, ne bi bilo tako – otkrio je pevač i dodao da nije preljubnik, kao i da to nije razlog zbog kojeg se rastaje sa Sonjom.

Foto: Pink.rs

Nikada nisam za Sonju ništa ružno rekao, a koliko ja znam, nije ni ona za mene. Istina je da imam novu devojku i da sam se zaljubio, a to ne bi bilo tako da je u mom braku bilo sve u redu. Sve vreme bio sam dobar muž i otac, pogotovo ovo drugo. Ne bih ulazio u dublje analize ko je kriv za naš razvod, ali preljubnik nisam. Dok se zvanično nismo rastali, nisam otpočeo novu vezu. Stojim iza svojih dela i volim Branislavu, ne krijem to – rekao je Lukas, koji je potvrdio da su on i Sonja sudski već razvedeni.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE NOVIH GLASINA O RAZVODU, oglasila se i ANA SEVIĆ: Otišlo je sve što je vredelo u mom životu

Brak je završen onog trena kada smo to odlučili i ne postoji nijedan promil da se nešto promeni. Nisam čovek koji nešto kaže pa se predomisli. Dobro sam procenio šta treba da uradim sa svojim životom. Moj brak je gotov, ali moj odnos sa Sonjom nije, jer mi treba da budemo prijatelji, najviše zbog Viktorije. A naše emocije ostaju zapečaćene do kraja života – rekao je Aca.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Razvod

#Sonja Vuksanović

'