AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša ne prestaje da intrigira javnost. Iako tvrde da su stavili svaku tačku na svoj odnos nakon izlaska iz "Zadruge 4", ekskluzivni paparaco snimci koje je naša ekipa sinoć usnimila, čini se, govore drugačije.

Naime, Maja je bila gošća sinoćnje emisije "Narod pita" zajedno sa Minom Vrbaški. Kako Maju ovih dana svi povezuju sa Filipom Carem, koga je Janjuš uklonio sa Instagrama, došlo je do još zategnutije situacije između ove dve bivše zadrugarke. Emisija je bila burna, a onda je usledio prvi šok.

Janjuš je upao u studio i poklonio Mini čokoladu, a Maja ga je sve vreme ignorisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi šok se dogodio kada je sat vremena kasnije Car upao u studio, doneo Maji poklone, a onda je slučajno poljubio u usta dok su se pozdravljali. Filip je doneo čokoladicu i Mini, a zatim napustio studio. Prethodne noći Car je rekao da ima novu devojku, a Maja je za naš portal sinoć izjavila da postoji neko ko joj se dopada, pa su tako još više potpalili priču da se između njih dvoje nešto dešava.

Foto: TV Pink Printscreen

I Janjuš je dao juče izjavu za naš portal, te tvrdio da ima novu ljubav života i da se više neće vraćati u etno selo, gde je ranije boravio sa Carem. Mi smo odlučili da pratimo Maju nakon završetka emisije, kako bismo videli da li će se naći sa Filipom, a onda je usledio treći šok!

Maja je izašla iz zgrade televizije Pink i pozvala taksi, koji smo mi pratili.

Foto: Pink.rs

Pratili smo Majin taksi sve do etno sela nadomak Beograda, gde smo očekivali da ćemo je videti sa Filipom Carem.

Foto: Pink.rs

U nastavku ovog teksta možete videti Majin ulazak u taksi i njen dolazak u etno selo.

Ono što nismo očekivali je da će se tamo pojaviti Janjuš, koji je za naš portal izjavio da tamo više neće boraviti, te da će naći novo mesto za svoju ljubav.

Foto: Pink.rs

Nakon nekoliko trenutaka, Janjuš se popeo u sobu i krenuo da se svlači. Nije se moglo videti da li je i Maja u sobi sa njim, ali je bivši košarkaš svakako prevario javnost izjavivši da se više tamo neće pojavljivati.

Foto: Pink.rs

U nastavku ovog teksta možete videti klipove Janjuševog dolaska u etno selo, kao i njegovo presvlačenje u apartmanu.

Izgleda da je Filip Car sve vreme bio paravan za ovo dvoje bivših zadrugara i da se oni tajno viđaju, a javno prepucavaju kako bi zamaskirali svoj odnos. Ostaje da saznamo šta je istina.

Autor: Pink.rs

#Filip Car

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš