AKTUELNO

Mada reper Rasta nikada ne govori o svojoj privatnosti, jednom prilikom je otkrio čime se njegovi roditelji bave, a u pitanju su vrsni intelektualci.

Reper Stefan Đurić Rasta uvek privlači pažnju medija, kako svojom muzikom, skandalima u vezi hapšenjem, ali i ljubavnim životom, posebno brakom sa Anom Nikolić. Njih dvoje imaju ćerku Taru, koja je centar njihovog cveta i nedavno je proslavila rođendan na bajkovit način.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Miloš Rafailović

Mada deluje da je o reperu mahom sve poznato, možda niste znali ko su njegovi roditelji. 

Reper dolazi iz ugledne porodice intelektualaca. Rasta je rođen 1989. godine u Prištini, a kao mali se preselio u Beograd. Njegov otac Drago Đurić je profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu, a majka Slađana Đurić je profesorka na Fakultetu bezbednosti.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Rasta je zavoleo rege kad mu je otac pustio pesme Boba Marlija.

- Moj otac je zapravo bio taj koji mi je prvi pustio pesme Boba Marlija, gde sam ja shvatio da je to moj svet interesovanja - rekao je Rasta.

Rastini roditelji vezani su svoju unuku, ćerku Raste i Ane Nikolić, a sa malom Tarom vole da provode kvalitetno vreme. Ana je s Rastinim roditeljima u dobrim odnosima, pa je jednom prilikom napisala da je Tarin deda car.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Autor: M.M.

#Stefan Đurić Rasta