AKTUELNO

Ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao!

Javnost bruji o aktuelnoj "trojci", koju čine Maja Marinković, Filip Car i Marko Janjušević Janjuš. Naime, Maja i Car su postali veoma prisni i viđaju se gotovo svakodnevno, a Filip ju je čak iznenadio i javnim poljupcem u sinoćnoj emisiji "Narod pita", kada joj je doneo buket cveća i čokoladu.

Međutim, onda se dogodio potpuni preokret! Odmah nakon emisije, Maja se uputila ka Etno selu, gde se u isto vreme pojavio i Janjuš. Aleksandra Nikolić, bivša devojka Cara i Janjuša, povezana je sa svima njima, pa smo je upitali šta misli o potencijalnoj vezi Maje i Cara, a ona nije mogla da obuzda smeh prilikom komentarisanja:

Foto: TV Pink Printscreen

Zaista me ne zanimaju, ali eto, ako pitate mene za neki komentar vec, evo od mene imaju blagoslov, haha, jako su slatki i simpatični i zaista im zelim svu sreću! - rekla je Aleksandra.

Aleksandru smo, takođe, upitali za sinoćnu situaciju, kada su u Etno Selu viđeni Maja i Janjuš ponovo u isto vreme, a ona je bila jasna i konkretna:

Ja koliko znam Janjuš živi u Etno selu i cčni mi se da je izlazio sinoć, pa su se u slično vreme i vraćali, ona iz emisije, a on iz izlaska i zaista smatram da je to slučajnost i da nemaju ništa - prokomentarisala je Aleksandra.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M. I.

#Aleksandra Nikolić

#Filip Car

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Zadruga