AKTUELNO

Široko!

Pevačica Vesna Zmijanac navodno je kupila penthaus u luksuznoj zgradi u centru Beograda, za koji je navodno dala neverovatnih 360.000 eura.

Kako domaći mediji navode, Vesna je kupila nekretninu koja je tek u izgradnji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vesna je oduvek pametno investirala novac. Svesna je da cene nekretnina u Beogradu rastu, a posle konsultacija sa prijateljima, shvatila je da je bolje da kupi stan nego da joj novac oročen stoji u banci sa malim kamatama. Ona je uzela nekretninu u izgradnji, tako da je i cena bila malo povoljnija, oko 3.000 evra kvadrat. Sada se privode kraju grubi radovi, a njoj se ne žuri - rekao je izvor blizak pevačici, a prenose mediji.

- Penthaus je površine oko 120 kvadrata. Imaju ogroman balkon, bazen. Ma, san snova. Zgrada ima recepciju, veliki lobi, obezbeđenje. To je kao hotel, na ozbiljnom luks nivou. Vesna bi da se Nikolija i Relja sa decom presele tamo, zet je zadovoljan i ovim gde su sad, ali deca bi imala veći komfor. Stanove na Vračaru mogu da iznajmlju ju i lepe pare uzmu od kirija. A Vesna će verovatno i dalje biti na Bukulji, gde je našla svoj mir. Ima svoju bašticu, udomljuje pse, uživa u prirodi i tišini. To je njen raj.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Vesna Zmijanac