AKTUELNO

Evo šta je rekla!

Nadica Zeljković, pobednica četvrte sezone najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga", večeras gostuje u čuvenoj emisiji "Narod pita", pa je tom prilikom pred sam početak otkrila za Pink.rs u kakvim je odnosima sa svojim bivšim cimerima, pa se posebno dotakla Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: Pink.rs/J. Đokić

Naime, na pitanje ko je najviše srećan od bivših zadrugara zbog njene pobede i ko joj je od srca čestitao, Nadica je otkrila sa kim je ostala u dobrim odnosima nakon boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Od srca mi je čestiala Matora, Sanja, Đedović, pa i mnogi drugi... Dosta njih mi šalju poruke, posebno ovi mladi. Car, mala Aleksandra, Sandra Rešić... Dosta njih mi šalju, eto tako, malo pitaju za mene, kako sam, hoće da se druže, međutim, ja sad nešto i nisam za druženje – kaže Nadica.

Foto: Pink.rs/J. Đokić

Ona se osvrnula i na Janjuša, koji je sinoć u emisiji izjavio da je sa Nadicom u sjajnim odnosima, jer se - ne čuju.

Nisam znala da je to rekao, ali dobro je rekao. Stvarno nemam nikakav ružan komentar za njega, a družiću se sigurno s njim, sad nemam vremena zbog mog zdravstvenog stanja, ali ja Janjuša jako gotivim. On je meni šaljiv, na stranu ona njegova priča sa Majom. Nikad ne bih rekla nešto ružno za njega, osim istine – otkriva Nadica za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Marko Janjušević Janjuš

#Nadica Zeljković