AKTUELNO

Prisetila se svoje drugarice!

Nedavno je održan pomen za godišnjicu smrti čuvene spisateljice Isidore Bjelice, koja je bila velika drugarica sa pevačicom Zoranom Pavić. Ona je gostujući u jednoj emisiji otkrila koliko su bile povezane i prisetila se njenog lika i dela.

Foto: TV Pink Printscreen

Određen pomen treba da se odnosi na najužu porodicu, a ti ako nekoga voliš i ako je bio deo tvog života, ne moraš da poštuješ neke norme već da držiš uspomenu u sebi i da upališ sveću svaki put kad se nađeš u crkvi – priča Zorana, pa nastavlja:
Sve ono što je pisala Isidora za života, imam utisak da njene reči sad imaju još veću težinu. Isidora je pomogla mnogim ženama koje su prošle kroz isto. Teško mi je, ova godina je bila mnogo tužna, puno ljudi nas je napustilo. Nas dve smo dosta vremena provele zajedno, trebale smo da radimo jednu emisiju i dosta smo putovale. Trebale smo da idemo u Bačku Topolu i kaže ona: Evo idemo u Bačku Topolu... Tu smo krenule da se smejemo jer je ukucala pogrešno na navigaciji. Isidora je bila jedinstvena, ona je bila toliko autentična i svoja. U amanet je ostavila mnogo životnih tekstova, jednom prilikom mi je rekla da misli da joj je bolest data od Boga, kao duhovni zadatak - ispričala je Zorana Pavić.

Foto: Instagram, TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Isidora Bjelica

#Zorana Pavić