AKTUELNO

Prva supruga Milana Gutovića potpuna je misterija za javnost, a od druge žene glumac se vrlo brzo razveo.

Glumac Milan Lane Gutović trenutno se nalazi na Vojnomedicinskoj akademiji, gde je hospitalizovan i potencijalno životno ugrožen. Naime, on se oglasio nedavno za medije i rekao da se nada da će uskoro biti bolje. Osim trenutnog stanja glumca i njegovih brojnh prominentnih uloga koje su u centru pažnje medija, javnost je zaintrigirana njegovim ljubavnim životom.

Foto: Andrej Nihil

Iako za medije nikada nije javno govorio o svojoj privatnosti, poznato je da se Milan dva puta ženio, a oba braka završila su se razvodom. Prva supruga Milana Gutovića poptuna je nepoznanica, te iako je sa njom glumac bio u braku pre gotovo trideset godina, nije želeo da je otkrije javnosti. Milan i njegova prva žena, čije je ime nepoznato, imaju ćerku Milicu, koja je glumica i balerina.

Ipak, njegov život nije obeležila samo jedna žena. Milan je nakon razvoda uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević, koja mu je rodila sinove Jakova i Spasoja. Bez obzira na to što je između njih cvetala ljubav, partnerstvu je došao kraj nakon deset godina srećne bračne zajednice. Ona je plavuša, i dan danas važi za pravu lepoticu.

Foto: Andrej Nihil

Takođe, Biljana je zaposlena u Pozorištu na Terazijama, a glumac se nikada nije pojavio sa njom ni na jednom javnom događaju, niti fotografisao u njenom društvu.

Svojevremeno, Milan Lane Gutović bio je na udaru kritika zbog svojih kontroverznih izjava:

Uobražavao sam da volim dobre žene, a onda su mi te “dobre” pokazale da ja ne umem da te dobre žene prepoznam. Glumu nisam koristio za osvajanje jer nije bilo potrebe. Mene žene vole i rado su u mome društvu. To njihovo društvo ja koristim na razne načine. Ako budem opisivao te načine, ovaj intervju promeniće žanr - rekao je on svojevremeno za jedan srpski portal.

Foto: Andrej Nihil

Autor: M.M.

#Milan Lane Gutović