AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Narod pita", nakon odgledanog priloga o svađama Milice Kemez i Bore Santane, usledilo je telefnosko uključenje, javila se Vesna iz Požarevca.

Favorit mi je bila Miljana. Zamermam što je Matora pristrasna, Milica je fina, ona i Miljana su slične, po tom ljubavnom. Treba da se bore za ljubav - pričala je gledateljka.
Mi nismo bolesne u mozak, očigledno je srce bolesno -našalila se Miljana.
Drago mi je da je Miljana nasmejana, u ovoj sezoni je dosta propratila. Gledaoci su je nagradili trećim mestom. Razgovorom sa tvojim i njegovom majkom sve može da se reši - nastavila je gledateljka.
Da, mislim da treba sutra da sednemo sa njegovom i mojom majkom - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su inadžije, Bora i Milica isto. Zola nikada nije uvredio Miljanu, kao Bora Milicu. Želim da poručim Miljani i Milici da budu uporne i da ne odustaju, da se ne bi kajale jednog dana. Miljani pita Erminu, ljude koji ne mogu da je gledaju očima, sluša njihovo mišljenje. Od tih ljudi tražiš mišljenje i savet - pričala je gledateljka.
Šta je vaš savet pošto vidim da realno sagledavate? Kako da organizujem skup gde će se naći Bosa, Marija, možda i tata, Zola i ja? Ne znam šta više da uradim - pitala je Miljana.
Miljana, da li si ironična? Moraš sa njim da razgovaraš. Hoćeš da kažeš da ti njega ne voliš? Odgovori pa da prekinemo razgovor. Suludo je da porekeneš, a voli i on tebe - rekla je gledaetljka.

Foto: TV Pink Printscreen

U prošloj emisiji su se baš voleli - ubacila se Matora.
Da ste ugasili kamere oni bi vodili ljubav - našalila se gledateljka.
Da vas pitam za savet. Veče pred emisije on je zvao, kune se u majku, kaže založena mu je lična karta, a kad so dobili poruku on preko noći došao ima i dokumenta, a meni se kleo, tražio 1500 evra. Bio je na moru - pričala je Kulićeva.
Možda mu je čovek dao, svako ostavi ključ. Miljana, moraš da mu veruješ i on tebi. To je problem - nasavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači mora da se izgradi poverenje i biće sve u redu? - pitala je Miljana.
Dajem vam rok dva dana da se pomirizte. Možda ti znaš gde je. Pogledajte Miljanin osmeh. Ja njih podržavam, a verujte da su me oni blokirali. Zvaću te na viber- rekla je gledateljka.
Imate moj broj? - zbunjeno je pitala Miljana.
Imam i čujemo se. Ništa od Miljane nisam čula, ali mnogo toga znam. Poželela bih joj sreću. Matora je slagala da ne voli Sanju, samo da se pojavi - dodala je gledateljka.
Terate me u bunar, osoba kući me gleda, imam nekoga do koga mi je stalo. Nema ljubavi, ima samo dobar osećaj. Smeje se što sam rekla osoba, pozdrav za moju devojku. Gotovo je to, ispričano, nema ništa. Što je najgore ni poštovanje nije ostalo, ovo je najbolji odnos, da nemao nikakav odnos - objasnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga