AKTUELNO

Presekla!

Vanja Mijatović je već dve godine u ljubavi sa preduzetnikom Aleksandrom iz Trstenika. Nakon godinu dana veze on ju je zaprosio, a kako sada otkriva pevačica, na venčanju planira da zadrži svoje prezime, iako se to ne dopada njenom partneru.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Verenički prsten nisam stavila jer dosta otičem, i onda kad stavim prsten jako mi smeta. Verenik se ne ljuti, bitno je da je taj prsten meni u srcu. Najverovatnije neću uzimati verenikovo prezime, kad bih promenila prezime, a ostavila ime koje je u dokumentima, onda bih bila Ivana Mandžukić, tako da ću ostaviti Vanja Mijatović. Vereniku Aleksandru nije baš svejedno zbog toga, on je pomalo tradicionalista. Bar meni taj papir uopšte nije važan, bitno je da je u kući mir i sklad. Što se tiče svadbe, planirali smo je za ovu godinu pa ništa. Zasad sam posvećena poslu, biće vremena za "žurku" - kaže Vanja i dodaje da je presrećna jer je ona, kao i ostale kolege počela sa nastupima, ali ističe da njihov posao nije nimalo lak:
Krenuli smo opet sa nastupima, posao pevača uopšte nije lak. Treba izdržati stajati na štiklama, svu tu šminku, sreća pa sam ja noćna ptica i onda mi je pada to toliko teško - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: P.R.

#Vanja Mijatović