AKTUELNO

Menja profesiju!

Bogdan Srejović, dečko folk dive Svetlane Cece Ražnatović, zaplovio je glumačkim vodama i dobio epizodnu ulogu u jednom filmu.

Foto: Privatna arhiva

Ulogu je dobio na poziv rediteljke Natalije Avramović, koja za Bogdana ima samo reči hvale, ističući da je iznenađena njegovim talentom za glumu.

Bogdana poznajem iz Prve gimnazije u Kragujevcu, ista smo generacija, samo smo išli u suprotnu smenu. Pošto mi je za ulogu Petrinog bivšeg dečka, nekadašnjeg košarkaša, bio potreban lep muškarac, setila sam se njega. Tražila sam nekog atletske građe, zgodnog, visokog, markantnog... To je Bogdan! Čim sam ga pozvala, prihvatio je. Ispao je pravi drug, hvala mu na tome – kaže rediteljka za medije.

Foto: Instagram.com

Ona je otkrila i da je Bogdan nadaren za glumu.

Znala sam da je radio kao maneken i da se lepo slika, ali nisam mogla ni da pretpostavim koliko je talentovan za glumu! Rad s njim je bio lak i predstavljao je veliko zadovoljstvo. Tu scenu je odglumio šmekerski. Ma kao da je završio Fakultet dramskih umetnosti, toliko se dobro snašao.
U drugom delu razradiću temu fatalne ljubavi. Što se mene tiče, dala bih Bogdanu neku veću ulogu, ali ne znam da li bi imao vremena za to. Sada je u vezi sa Cecom Ražnatović i posvećen je njoj. U kontaktu smo, on je sjajan momak ― priča Natalija.

Bogdan se u filmu ostvario u ulozi bivšeg košarkaša, koji pije za šankom, kada mu prilazi glavna junakinja Petra, koju glumi Mihaela Stamenković, i počinje da mu se udvara. Srejovićev lik je, međutim, odbija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Bogdan Srejović