AKTUELNO

Sprema se za veselje!

Maja Marković i Alen Hadrović odlučili su da krunišu svoju ljubav i stanu na ludi kamen. Venčanje će se odigrati sutra, a trudna Maja se oglasila ekskluzivno za naš portal i otkrila kako se oseća pred ovaj čin.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

S obzirom na to da je sutra jedan od najlepših dana u mom životu, osećam se veoma uzbuđeno. Jedva čekam da dođe sutrašnji dan, da to sve počne i da se završi kako treba. Pod tremom sam kako će sve to ispasti, malo i pod stresom. Naročito proteklih par dana unazad zbog velikih obaveza i spremanja, gledamo da sve bude savršeno. Danas odmaram i ne planiram ništa da radim. Spremam se psihički za sutrašnji dan. Najsrećnija sam osoba na svetu što ću se udati za čoveka kog volim najviše na svetu - rekla je Maja.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

To nije sve, Maja je sa nama podelila i prvu sliku venčanih burmi, a u nastavku ovog teksta možete videti kako one izgledaju. Podsetimo, Maja i Alen su svoju vezu otpočeli u "Zadruzi 4", a nakon turbulentnog učešća, uspeli su da očuvaju svoju ljubav, koju će krunisati bebom i brakom.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.