AKTUELNO

Isplivali šokantni detalji!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Dušica Jakovljević večeras je ugostila Vuka Moba i Marka Đedovića. Marko je otkrio detalje razgovora sa Tarom Simov, koja ga je nedavno nazvala.

Jednog dana mi je zazvonio telefon, video sam da je ona, rekao sam joj "piši". To je bilo pre neki dan, to ne menja nikakve stvari, imam isti stav po pitanju njihovog odnosa i veze. Pričali smo Tara i ja i na kraju je Maki u pravu. Rekla je da je njen odnos sa njim baziran na sažaljenju, i da se osećala kataastrofa. Rekla mi je za mnogo ružne stvari koje su se desile, da je bilo nasilja, fizičkog kontakta, da nije ni ona bila mirna, da se dešavala jurnjava nožem po kući, on nju. Kad mi je napisala da je loše, to je bio jedini razlog zbog koga sam se javila. Izvinila se za sve stvari i time rekla da sam u pravu za sve stvari koje sam govorio. Ona je neko ko ima 20 godina, završila je kod psihijatra, imala je suicidne ideje. Taj odnos se temeljio na lošim temeljima. Isto mislim, nema ljubavi, ne može sprdnja, predaleko se otišlo - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuče, da li si u šoku, koliko i ja? - pitala je Dušica Jakovljević.
Nemam komentar. Ja sam znao da ne može da opstane. Pogledao sam žurke. Ako vidiš žutu boje, ne treba da misliš da je zelena. Ja sam na fin način, šaljiv pokušao da joj kaže da se spasi. On me je pljuvao, vređao, psovao, zahtevao da se kaznim. Ja sam u kontaktu sa standardnom mojom ekipom, sa kojom sam se najviše družio unutra. Rialda i Kenan su našli stan u Beogradu, drago mi je zbog njih - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni jesi opstali i treba, svaka im čast. Uzeli su stan blizu mene, na oku su mi. Lakše mi je bilo kad su me mrzeli, napljujemo se, polijemo vodom. Ispraše mi mozak svi živi - rekao je Đedović.
Svi pričaju o tom etno selu - dodao je Vuk.
To je šou program, da nam je postaviti kamere tamo. U Zadruzi su se kontrolisali, a tamo se ne kontrolišu. Zato sam i govorio da su napolju još gori - nastavio je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga