AKTUELNO

Milioni su u pitanju!

Pevačica Dragana Mirković decenijama je u samom vrhu na domaćoj estradi, a njena popularnost meri se i time što zauzima ubedljivo prvo mesto na listi najbogatijih umetnica.

Prema podacima jednog stranog sajta Dragana je “teška” 30 miliona dolara, a sada je prokomentarisala da li kod kolega postoji doza ljubomore zbog njenog uspeha.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ja sam prvo bila iznenađena da oni uopšte znaju za naše zvezde i da se uopšte bave time. To je procena vrednosti cele karijere jedne osobe. Jeste to na neki način kompliment – rekla je Dragana i dodala:
Ja se iskreno nadam da to ne izaziva ljubomoru, ja to nisam osetila. Toni i ja smo ljudi koji samo možemo da pomognemo kolegama, sigurno im nećemo odmoći. Kada je moj prijatelj neko ko je jači od mene i ima više, presrećna sam i ponosna, divno je imati nekog takvog, pa možda i jednog dana, ne daj bože, kao bekap. Mislim da bi kolege tako trebalo da me gledaju, jer sam se dokazala da sam uvek tu za njih da pomognem i nikada nisam pričala o tome, jer to je nešto privatno – ispričala je pevačica.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković