AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Severina i Igor Kojić podneli su zahtev za razvod na zagrebačkom sudu je i zvanično okončan njihov brak. Nikakvih komplikacija nije bilo, a kako su i sudovi rasterećeni zbog letnjih odmora sve je išlo ekspresno brzo. Sada se ovim povodom oglasila Severina.

Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti - poručila je Severina.

Foto: Instagram.com/severina

O razlazu popularne pevačice i bivšeg fudbalera dugo se nagađalo u medijima, a prve informacije o razvodu pojavile su se još pre godinu dana. U početku su demantovali medijska nagađanja o svađama, ali kako već mesecima ne žive zajedno sve je bilo jasnije da je vezi došao kraj. Sada su u Zagrebu i razvedeni "u papirima", a reč je o sporazumnom razvodu.

Brak je trajao šest godina, bio je turbulentan kao i sve Severinine veze, a prva ozbiljnija nagađanja o kraju veze bila je i navodna svađa pevačice sa članovima porodice Kojić u Beogradu. Šta se događalo iza četiri zida nije nikada do kraja objašnjeno, ali je nakon navodne svađe Severine i majke Igora Kojića pevačica prestala da dolazi u Beograd.

Foto: Instagram.com/severina

Autor: P.R.

#Igor Kojić

#Severina