AKTUELNO

Goran Stojićević Karamela dao je sve od sebe da pomiri zavađene članove jedne porodice u Kovinu.

Na adresu Gorana Stojićevića Karamele, voditelja emisije "Mirotvorci", stigla je emotivna poruka Zorice Novakov zbog koje je odlučio da sa ekipom emisije dođe u Kovin i pokuša da pomiri zavađene strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bih vas zamolila da dođete u Kovin i da vidite moj život, kako patim i plačem što je moj unuk, kojeg sam hranila od tri meseca, uzeo neku ženu koja ga buni, tera da bije svoju majku... Tukao ju je u glavu da joj pokvari "sistem mozga" - ispričala je vidno potrešena Zorica, nakon čega je Karamela došao u Kovin.

Foto: TV Pink Printscreen

- Našao je ovu bitangu! On je tukao moju ćerku sve u glavu zbog nje. Mamu ću da joj j*bem i da je vratim tamo odakle je došla! - siktala je Zorica već na samom početku i pričala sve najgore o snajki, izabranici svog unuka Tome, a onda otkrila nešto što je šokiralo voditelja.

Tomina majka, a Zoričina ćerka koja je, inače, smeštena u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Kovin", otkrila je da njena snajka Suada ima rep, što je zgrozilo babu Zoricu.

- Kaže mi ćerka:"Mama, da ti ispričam šta ima novo. Videla sam Suadu dok se kupala, ima ovako veliki rep" - ispričala je Zorica, zbog čega je Karamela bio u šoku.

Foto: TV Pink Printscreen

Toma i Suada su uporno odbijali da govore za "Mirotvorce". Međutim, Kramela je Zoričinog unuka, ipak, uspeo da ubedi da stane pred kamere i otvori dušu, što je on i učinio. O svojoj babi nije imao lepe reči.

Foto: TV Pink Printscreen

- Žena je, da kažem, luda! Kao mlada je bila vračara, mnogo brakova je rastavila, svašta je svakom pravila i sada je to "palo" na njenu ćerku. Hoće da rasturi vezu sa mojom ženom. Ja sam radnik, vredan sam, pitajte u komšiluku koga hoćete. Žena mi je čista, pedantna, ne trpi prljavo, a baba hoće da joj se titra, da joj se skuva, da joj peru noge... I opet ne valja - ispričao je, između ostalog, Toma, koji je ispričao da Zorica Suadu, jednostavno, ne podnosi, i da se stvari nikada neće popraviti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirotvorac ovaj put nije uspeo da pomiri zavađene strane, a da li će akteri ove priče uspeti da izglade odnose, ostaje da se vidi.

Pink.rs

#Goran Stojićević Karamela

#Mirotvorci

'