AKTUELNO

Možete li da pogodite o kome se radi?

Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink, nedavno se u svom kabinetu sastao sa Miroslavom Mikijem Đuričićem, popularnom rijaliti zvezdom, koji je potpisao ugovor o učešću u idućoj sezoni rijalitija, koja startuje u septembru, a njegova objava na društvenoj mreži Instagram podigla je veliku prašinu.

Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za "Zadrugu 5". Verovatno će "Zadruga 5" biti poslednja Zadruga, a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona - saopštio je Mitroviće ekskluzivno.

Objava Željka Mitrovića izazvala je pravi bum među milionima fanova "Zadruge", a ime Mikija Đuričića ujedno je ovom objavom postalo i prvo zvanično na listi učesnika nove, pete sezone.

Došlo je vreme da verna publika sazna ko će se pored Mikija naći u "Zadruzi 5", a Pink.rs ekskluzivno otkriva ime drugog učesnika.

Foto: Pink.rs

U pitanju je Mensur Ajdarpašić, takmičar koji je osvojio treće mesto u "Zadruzi 3". Mensur je ostavio jak utisak na publiku, koja ga je dovela do visokog plasmana, ali i na svoje cimere, kao i na učesnike koji su pratili njegov rad. Naime, iako nije bio jedan o takmičara "Zadruge 4", njegovo ime su skoro svakodnevno pominjali, a publika je željno iščekivala da ga ponovo vidi na malim ekranima.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Jedno je sigurno, "Zadruga 5" će biti uzbudljiva i burna od samog starta!

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

#Miki Đuričić

#Zadruga

#Zadruga 5