AKTUELNO

Pevačica je svesna svoje greške.

Juče se u medijima pojavila vest da je pevačici Jadranki Barjaktarović nakon zabrane ulaska u Srbiju, zabranjeno da pređe na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Naime, Barjaktarovićeva je kako se piše, trebalo da peva u klubu blizu Mostara, ali joj je policajac na granici navodno rekao: „Gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju”. Ovim povodom se oglasio njen menadžer Miki i otkrio kako stvari stoje.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

– Ma kakva granica, kakav Mostar! Imaju li oni obraza pa to pričaju?! Viču, krenuli za Švajcarsku – dobili zabranu. Krenuli za Mostar – dobili zabranu. Ništa nije istina. Odakle ta mržnja? – kaže Miki na početku razgovora.

Podsetimo, Jadranka je prošle godine zbog pevanja stihova „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, došla do žiže javnosti. Njen potez je mnoge neprijatno iznenadio, a onda su usledile i posledice – zabrana ulaska u Srbiju, pojavljivanje na televizijama, ali i ukidanje brojnih nastupa.

– Stoji da ne može u Srbiju! Ona je zabranu dobila u oktobru prošle godine. Rekla je, sirota: „Jesam, pogrešila sam”. Šta sad? Šta da radi? I Milica Todorović je rekla: „Svi mi to pevamo kad se plati i kad se časti”. Pa, nije uzela pušku u ruku, nego je pevala. Pogrešila je, ali nikog nije ubila – objašnjava Jadrankin menadžer.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: M.M.

#Jadranka Barjatarović