AKTUELNO

Ne propustite veoma zanimljivu epizodu jedne od najgledanijih emisija na Televiziji Pink.

I ovog puta vas u emisiji bez koje ne možete da zamislite subotnje popodne, "Magazin In", očekuju zanimljivi gosti i aktuelne teme.

Sanja Marinković ugostila je novinarku Rušku Jakić, pevačice Beti Đorđević i Veru Matović, glumicu Žižu Stojanović i voditelja, šoumena i imitatora Gorana Stojićevića Karamelu.

Foto: Printscreen Youtube

Gosti su se dotakli nezaobilazne teme muško-ženskih odnosa, a Ruška, poznata po svojim legendarnim rečenicama, objasnila je kako žene treba da rešavaju probleme sa partnerima.

- Daj mu bilo šta, poljubi ga i kaži mu da najviše na svetu želiš da noćas spavaš sa njim i sve probleme rešiš u krevetu - rekla je Ruška, nakon čega je dobila aplauz od publike u studiju.

Foto: Printscreen Youtube

Beti Đorđević, koja je plenila lepotom širom bivše Jugoslavije, objasnila je slikovito kako starije žene komentarišu jedna drugu.

- Kaže jedna: "Kako dobro izgleda, a moje godište je", a čuješ ovu drugu: "Pa zar ne vidiš da je sva izoperisana" - objasnila je popularna pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Gošće u studiju su toliko hvalile Branka Babića, poznatijeg kao Đuro Palica, koji je sedeo u kutku za rešavaje životnih problema, da je Sanja na kraju morala da konstatuje da će se posvađati oko njega.

Foto: Printscreen Youtube

Teško meni od Đurine supruge - rekla je Žiža.

Foto: Printscreen Youtube

Šta će gosti još otkriti o sebi, saznaćete u letnjem izdanju emisije "Magazin In", u subotu, 8. jula, od 17 časova, samo na Televizije Pink!

Autor: M. Đ.

#Beti Đorđević

#Branko Babić | Đuro Palica

#Goran Stojićević Karamela

#Magazin In

#Ruška Jakić

#Sanja Marinković

#Vera Matović

#Žiža Stojanović

'